OVER KAYAKS LA VANNE, KAJAKVERHUUR IN ALLE-SUR-SEMOIS

Mascotte Heureux Kayaks La Vanne

Kayaks la Vanne bestaat al sinds 1989. Als klein familiebedrijf hebben wij bepaalde waarden hoog in het vaandel staan. Het zijn die waarden die ons trots maken op wat we doen.

EEN WARM WELKOM

Wij zijn begeesterd door de beschermde natuurpracht van de vallei van de Semois. Het doet ons dan ook veel plezier u hier te mogen verwelkomen en u met deze prachtige omgeving te laten kennismaken.

Vraag ons gerust naar de mooiste plekjes om te bezoeken, de ideale rustplaatsen of de pareltjes van de plaatselijke natuur. Wij zijn zelf uit deze vallei afkomstig en kennen haar beter dan wie ook. We delen die kennis graag met u!

EEN UITSTEKENDE SERVICE

Een dagje kajakplezier is een heel bijzondere vorm van ontspanning. U verwacht dan ook terecht dat zo een dag perfect verloopt. Wij weten hoe belangrijk het voor u is dat u een goede kajak en toebehoren kunt huren, dat onze medewerkers voor u klaar staan en dat u dankzij onze service een zorgeloze dag kunt beleven. Voor ons is niets een detail. Wij stellen alles in het werk opdat u helemaal tevreden kunt u zijn.

SCHERPE PRIJZEN

Of u nu kiest voor een traject van 7, 12 of 20 km, wij bieden u altijd de beste prijs-kwaliteitverhouding. De waterdichte emmers, de zwemvesten, het vervoer en uw parkeerplaats zijn geen opties, maar zijn gewoon in de prijs inbegrepen. Onze transparante tarieven vormen de basis van onze vertrouwensrelatie met onze klanten. Wij garanderen u een zeer betaalbare en rustige afvaart van de Semois, zonder onaangename verrassingen.

BESCHERMDE NATUUR

De Semois is een van de mooiste en rustigste waterlopen van België en slingert door betoverende bossen. Niet alleen de verhalen en legenden getuigen van haar schoonheid, dat doen in de eerste plaats de prachtige flora en fauna waarmee u onderweg kennismaakt. Wij hebben altijd veel belang gehecht aan het onderhoud van de oevers, een goed afvalbeheer en de juiste informatieverstrekking over de bescherming van de natuur. Daarom behoren wij tot de weinige kajakverhuurders die van de Belgische Staat een “permis unique” hebben gekregen. Die “unieke vergunning” is een kwaliteitsgarantie en vormt een erkenning van onze inspanningen om een kwaliteitsvolle service aan te bieden met het grootste respect voor milieu- en stedenbouwkundige normen.