NEEM CONTACT MET ONS OP

Voor u zich met uw vragen tot ons wendt, kunt u onze pagina met vaak gestelde vragen raadplegen. Mocht u daarna nog steeds vragen hebben, neem dan contact met ons op per e-mail of per telefoon (tussen 9.30 en 18.00 u.). Wij staan u graag te woord.

Hoe bereikt U ons?

Stuur ons een mail

6 + 2 = ?

En francais

Ons Adres

Kayaks La Vanne
Rue Léon Henrard, 10
5550 Alle-sur-Semois,
België
Telefoon: 0032 61 50 13 87
E-mail: info@kayakslavanne.be

Si vous souhaitez nous contacter par téléphone, merci de nous sonner entre 09h30 et 18h00.

Een kwaliteitSbedrijf sinds 1989

Sinds 1989 heeft Kayaks La Vanne zijn diensten voortdurend verbeterd om alle liefhebbers van kajakken in de Ardennen volop te laten genieten.

Kayaks La Vanne is bovendien een van de weinige Belgische kajakverhuurbedrijven met een “permis unique” (unieke vergunning), waarmee de Belgische staat de inspanningen erkent die de uitbaters leveren om een kwaliteitsvolle service aan te bieden met het grootste respect voor milieu- en stedenbouwkundige normen.

b3-permis-uniqueb2-nature-protection De “permis unique” is een goede zaak; ze vormt niet alleen een kwaliteitsgarantie maar ook een veiligheidsgarantie voor de klanten. Er bestaat immers wel degelijk een verschil tussen professionele Logo Federation Loueur Canoe Kayak Belgiquekajakverhuurders en mensen die zomaar wat doen. Kayaks La Vanne” is bovendien een erkend lid van de Belgische Federatie van Kajakverhuurders.