Information

Mascotte Heureuse Kayaks La VanneVergeet niet online te reserveren voor uw kajaktocht op de Semois, dat gaat snel, gemakkelijk en zonder voorafbetaling: Boek uw kajak

slide-1-bg
slide-2-bg
slide-3-bg
Calque 1
Calque 1
Information

Mascotte Heureuse Kayaks La VanneVergeet niet online te reserveren voor uw kajaktocht op de Semois, dat gaat snel, gemakkelijk en zonder voorafbetaling: Boek uw kajak

Kajakken: de beste manier om de vallei van de semois in de Ardennen te ontdekken

Afvaart van de Semois per kajak! Om de schoonheid en de authenticiteit van de Ardense landschappen te ontdekken, moet u in de natuur zijn. Laat u per kajak meedrijven door de vallei van de Semois. Kajakken is de beste manier om de Semois te verkennen, samen met vrienden of familie. Sfeer en gezelligheid gegarandeerd!

De 08/02/2023 : Kajakken toegelaten op de SemoisVolgende update: Op 09/02/2023 om 9h.

Uurschema afvaarten : Tussen 9h30 en 17h.

Meer informatie

Bekijk ons filmpje

Tekst filmpje

Zin in een verkwikkende dosis frisse lucht? Bezoek de vallei van de Semois! En beter nog, doe het per kajak! Kom snel naar ‘Kayaks La Vanne’ in Alle-sur-Semois. Wij hebben zeer veel kajaks en verwelkomen graag hele families die komen genieten op het water.

In een comfortabele één- of tweepersoonskajak geniet u van de ongerepte schoonheid van de rivier, een prachtig stuk beschermde natuur en een buitengewone omgeving met geweldige landschappen.

Kies een traject van 7, 10, 11 of 17 km, tegen zeer interessante prijzen.

Kayaks La Vanne is een klein familiebedrijf en bestaat al 30 jaar. Genieten van het leven staat bij ons centraal. Na uw kajaktocht voeren wij u, nat of niet, graag terug. Na een ijsje wilt u gegarandeerd nog maar één ding: nog eens kajakken!

Een van de mooiste afvaarten

Bij ons kunt u terecht voor een van de mooiste afvaarten van België! Kayaks La Vanne neemt u mee door landschappen waar de natuur haar rechten nog laat gelden. Verschillende trajecten bieden u de mogelijkheid te varen tussen dorpen, langs prachtige uitzichten en door beschermde natuurgebieden. Kom samen met familie of vrienden de vallei van de Semois ontdekken en geniet van onze weelderige Ardense landschappen.

1

Een voordelige prijs

Kayaks La Vanne biedt u de keuze uit verschillende trajecten, voor elk budget en steeds met de beste prijs-kwaliteitsverhouding in de regio. Dankzij onze voordelige prijzen ontdekt u de vallei van de Semois op een betaalbare manier. U geniet bovendien van een complete service en kunt gebruikmaken van alle benodigde materiaal: peddels, vervoer, parking, zwemvesten en waterdichte emmers staan gratis ter beschikking.

2

Maximaal comfort

Wij bieden u kwaliteitsvolle één- of tweepersoonskajaks. Onze kajaks zijn gemakkelijk hanteerbaar en zijn voorzien van een ergonomisch zitje voor optimaal comfort. Dankzij regelmatig onderhoud kunnen wij u een vlot gebruik en de nodige veiligheid garanderen. Kayaks La Vanne is bovendien een erkend lid van de Belgische Federatie van Kajakverhuurders.

3

Een familiebedrijf

Al sinds 1989 laat dit familiebedrijf u kennismaken met de schoonheid van de Semois terwijl u geniet van een heerlijke afvaart van deze rivier per kajak. Wij hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten en verbeteren voortdurend ons aanbod om maximaal aan uw verwachtingen en noden te kunnen voldoen. Al 20 jaar kiezen wij bewust voor een bedrijf op familiale schaal, om dicht bij onze klanten te blijven staan en een zo direct mogelijk contact met hen te behouden.

Wat anderen over ons zeggen

Gaetan W.

We hebben een aangename namiddag doorgebracht in comfortabele en degelijke, stabiele kajaks. Het onthaal was hartelijk en de prijs viel zeer goed mee. Dank aan allen voor deze onvergetelijke momenten.

Gaetan W.
Ludovic D.

Een hartelijke en gezellige ontvangst. Het materiaal is van goede kwaliteit en in zeer goede staat. Het personeel stond met de glimlach voor ons klaar. Het afvaren van de Semois werd een schitterende dag. Het landschap is prachtig, de natuur ongerept. Een aanrader, en iets dat we ook zelf snel nog eens willen doen.

Ludovic D.
Raphael V.

De streek is zeer mooi, de ontvangst is super en het materiaal is uitstekend. Aarzel niet, dit is een absolute aanrader.

Raphael V.
Thomas F.

La Vanne verwelkomt u op een leuke en professionele manier. Ik ben er al vier keer geweest en was telkens weer tevreden. La Vanne, een ideale keuze!

Thomas F.

Foto’s van de afvaart van de Semois

Waarom reserveren?

Wij raden u stellig aan uw dagje kajakken bij ons te reserveren, en wel om volgende redenen:

  • Beschikbaarheid van de kajaks: het zou jammer zijn de hele rit te doen en tot de vaststelling te moeten komen dat al onze kajaks al verhuurd zijn.
  • Een vlottere ontvangst: als we weten hoe laat en met hoeveel personen u komt, kunnen we uw komst beter voorbereiden en u vlotter bedienen.
  • Keuze van de kajaks: op sommige dagen zijn alle eenpersoonskajaks de deur uit, op andere dagen alle tweepersoonskajaks. Door te reserveren kunt u alvast zelf uw model kiezen.
  • Tijdwinst: bij de reservatie ontvangen wij van u reeds alle nodige informatie, zodat we u op de dag van de afvaart sneller kunnen bedienen.

Laten we vrienden worden!

Mascotte Heureux Kayaks La Vanne google+facebooktwitter

Nieuwsbrief

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.