onze kano- en kajakmodellen

sneller, verder, aangenamer

Wij hechten veel belang aan de kwaliteit van onze kajaks. Ze moeten licht, stabiel en comfortabel zijn, zodat uw afvaart van de Semois zo leuk mogelijk wordt. Een kajak die gemakkelijk te hanteren is, zorgt ervoor dat u sneller, verder en op een aangenamere manier kunt varen. Wij bieden u de keuze uit 3 modellen van kajaks, afhankelijk van uw voorkeur. Onze onthaalverantwoordelijke helpt u de juiste keuze te maken.

comfort 2-PERSOonskajak – stabiel en gebruiksvriendelijk

Kayaks 2 personnes confort couleur rose et couleur soleil

Deze lange en grote kajak biedt de beste stabiliteit. Hij is ideaal voor vrijetijdsgebruik met familie en vrienden. Bijkomende troef: ook de grote opening en de comfortabele zitplaatsen maken deze kajak zeer gebruiksvriendelijk.

COmFORT 1-persoonskajak– snel en vlot hanteerbaar

Omdat deze eenzitter relatief groot is, is hij vlotter hanteerbaar. Het maakt hem ook sneller, want hij glijdt beter dan een langere tweepersoonskajak. Bijkomende troef: al onze eenpersoonskajaks hebben comfortabele zitplaatsen, wat bijdraagt tot het uithoudingsvermogen van de kajakvaarder.

Kayak 1 personne confort couleur soleil

COMFORT Familie Kajak – STABIEL EN PRAKTISCH

Canoe Familial Confort

Deze familie kajak heeft centraal een grote opening en biedt plaats aan 2 volwassenen en een kind tot 6 jaar. Geen betere manier om veilig te gaan varen met een kind. Bijkomende troef: onze familie kajak’s hebben comfortabele zitplaatsen waardoor u er zich helemaal op uw gemak voelt.